Ga terug
+ servings
Custardtoast met rood fruit
Recept afdrukken
No ratings yet

Custardtoast met rood fruit

Als je op zoek bent naar een makkelijk en anders-dan-anders Moederdagontbijt, is deze custardtoast wellicht een leuk idee. Gemaakt van heerlijk briochebrood en opgefleurd met rood fruit.
Voorbereidingstijd5 min
Bereidingstijd10 min
Totale tijd15 min
Gang: ontbijt
Keuken: Hollands
Trefwoord: brioche, custardtoast, moederdag, ontbijt, rood fruit, vanillecustard
Porties: 4 stuks

Ingrediënten

  • 250 g Griekse yoghurt
  • 1 ei
  • 3 el honing
  • 4 dikke plakken brioche
  • vers rood fruit
  • poedersuiker om te bestrooien

Instructies

  • Verwarm de oven (of Airfryer) voor op 180℃ hetelucht.
  • Klop de Griekse yoghurt met het ei en de honing op.
  • Duw de brioche in het midden van de plakken brood in zodat je een kommetje krijgt. Schenk hier het custardpapje in.
  • Verdeel rood fruit naar smaak over de brioche en bak de custardtoast 8-10 minuten in de oven.
  • Laat de toast iets afkoelen en bestrooi vlak voor het serveren met poedersuiker.