Custardtoast met rood fruit
Als je op zoek bent naar een makkelijk en anders-dan-anders Moederdagontbijt, is deze custardtoast wellicht een leuk idee. Gemaakt van heerlijk briochebrood en opgefleurd met rood fruit.
Voorbereidingstijd5 minuten min
Bereidingstijd10 minuten min
Totale tijd15 minuten min
Gang: ontbijt
Keuken: Hollands
Trefwoord: brioche, custardtoast, moederdag, ontbijt, rood fruit, vanillecustard
Servings: 4 stuks
- 250 g Griekse yoghurt
- 1 ei
- 3 el honing
- 4 dikke plakken brioche
- vers rood fruit
- poedersuiker om te bestrooien
Verwarm de oven (of Airfryer) voor op 180℃ hetelucht.
Klop de Griekse yoghurt met het ei en de honing op.
Duw de brioche in het midden van de plakken brood in zodat je een kommetje krijgt. Schenk hier het custardpapje in.
Verdeel rood fruit naar smaak over de brioche en bak de custardtoast 8-10 minuten in de oven.
Laat de toast iets afkoelen en bestrooi vlak voor het serveren met poedersuiker.