Pannenkoeken met yoghurt & fruit
Deze pannenkoeken met yoghurt & fruit zijn heerlijk als (deel van een) uitgebreid ontbijt. Gebruik fruit dat je nog in huis hebt en strooi er wat granola overheen voor extra crunch.
Voorbereidingstijd10 minuten min
Bereidingstijd25 minuten min
Totale tijd35 minuten min
Gang: ontbijt
Keuken: Amerikaans, Hollands
Trefwoord: american pancakes, luchtige pannenkoeken, pannenkoeken, pasen
Servings: 10 stuks
- 125 g zelfrijzend bakmeel
- 1 el vanillesuiker
- 300 ml karnemelk
- 1 ei
En verder
- paar eetlepels yoghurt
- fruit naar smaak
- granola
Doe alle ingrediënten voor de pannenkoeken in een kom en klop dit tot een klontvrij, luchtig beslag.
Bak de pannenkoeken in een koekenpan aan weerszijden goudbruin en gaar.
Vouw de pannenkoeken dubbel en vul ze met yoghurt en fruit en strooi er granola naar smaak overheen.
Serveer direct of bewaar in de koelkast.