Ga terug
+ servings
naanbrood geitenkaas
Recept afdrukken
5 van 1 stem

Naanpizza met geitenkaas en kip

Voorbereidingstijd18 minuten
Bereidingstijd15 minuten
Gang: bijgerecht, lunch
Keuken: Indiaas
Trefwoord: gekruide kip, naan, naanpizza
Servings: 2 stuks

Equipment

  • bakplaat met bakpapier

Ingrediënten

Gekruide kip:

  • 200 g kipfilet - in reepjes
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl uienpoeder
  • 1 tl Provençaalse kruiden
  • peper en zout

En verder:

  • 2 Naans
  • 100 g verse geitenkaas
  • 1 rode ui - in dunne, halve ringen
  • 1 handje walnoten
  • extra vergine olijfolie
  • je favoriete azijn

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180℃ hetelucht.
  • Meng de kipfiletreepjes met de olijfolie en kruiden- en specerijen. Bak de kip 5 minuutjes in een droge koekenpan aan.
  • Leg de Naans op de bakplaat en verkruimel de verse geitenkaas er overheen.
  • Verspreid de reepjes kipfilet en de rode ui over de pizza's en bak ze 15 minuten in het midden van de oven, tot de Naan een beetje krokant is geworden.
  • Haal de naanpizza geitenkaas uit de oven en verdeel de rucola en walnoten er overheen.
  • Maak af met extra vergine olijfolie en je favoriete smaakvolle azijn.