Mango Mojito
Een ijskoude cocktail in warme zomermaanden is wat mij betreft altijd welkom. In de Fastfood Friday van vandaag een extra tropische variant op een bekende cocktail: de Mango Mojito.
Voorbereidingstijd5 minuten min
Bereidingstijd5 minuten min
Totale tijd10 minuten min
Keuken: Cubaans
Trefwoord: alcohol, cocktail, drankje, fastfood friday, limoen, mango, mango mojito, mojito, munt, zomerdrankje
Servings: 1 glas
- 1 el mangosiroop * of 2 tl kristalsuiker
- sap van 1/2 limoen
- 50 ml witte rum
- crushed ijs
- 2 takjes munt - met veel blaadjes
- 100 ml mangosap
- 50 ml bruiswater
Doe de mangosiroop, het limoensap en de rum in een glas en roer dit even goed door.
Doe de takjes munt in het glas en vul het glas met ijs.
Schenk tot slot het mangosap en het bruiswater in het glas.
Serveer direct.