Kokoskoeken met chocolatechips
Zin in zelfgemaakte koeken maar wil je er niet al teveel moeite voor doen? Maak dan deze kokoskoeken met chocolatechips. Plakkerig, smeuïg en gewoon héél erg lekker.
Voorbereidingstijd10 minuten min
Bereidingstijd15 minuten min
Wachttijd1 uur uur
Totale tijd1 uur uur 25 minuten min
Gang: tussendoortje
Trefwoord: Bakken, chocolatechips, fastfood friday, koekjes, kokoskoeken, kokosmakronen
Servings: 10 stuks
- 175 g kristalsuiker
- 200 g geraspte kokos
- 3 eieren
- snuf zout
- 1 el custardpoeder
- 200 g bakvaste chocolatechips
Spatel alle ingrediënten voor de koeken door elkaar.
Laat het koekmengsel minimaal 1 uur rusten op kamertemperatuur.
Verwarm de oven voor op 180°C hetelucht.
Schep met behulp van een ijslepel kleine bolletjes van het koekbeslag op de bakplaat.
Bak de kokosbollen in het midden van de oven in 13-18 minuten gaar. Laat ze afkoelen en bewaar de koeken vervolgens luchtdicht buiten de koelkast.