Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
No ratings yet
Hartige yoghurtbowl met harissa-eieren en Libanees brood
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
10
minuten
min
Totale tijd
15
minuten
min
Servings:
1
persoon
Ingrediënten
250
g
FAGE Total 0%
1
teentje
knoflook
- geraspt
2
eieren
1
tl
(rozen)harissa
1
tl
extra vergine olijfolie
1
avocado
1
tl
verse peterselie
1
tl
verse bieslook
1
tl
verse dille
1
Libanees brood of flatbread
peper en zout
Instructies
Doe de Fage Total 0% yoghurt in een kommetje en voeg hier de knoflook aan toe. Roer goed door en schep de knoflookyoghurt op een bord.
Kook de eieren in 6 minuten zacht. Laat ze goed schrikken onder de koude kraan. Pel de eieren en leg ze op de knoflookyoghurt.
Roer de harissa en olijfolie door elkaar en sprenkel de harissa-olie over de eieren en de yoghurt.
Snijd de avocado in de blokjes en meng deze met de verse kruiden, peper en zout.
Schep de avocado bij de yoghurt en de eieren op het bord en serveer met Libanees brood.