Hartige broodjes met truffel & Parmezaan
Croissantdeeg wordt vaak gebruikt voor zoete recepten, maar zelf ben ik dol op hartige broodjes. Deze met truffel & Parmezaan zijn luxe en daardoor perfect voor het kerstontbijt of de kerstbrunch.
Voorbereidingstijd15 minuten min
Bereidingstijd25 minuten min
Totale tijd40 minuten min
Gang: ontbijt, tussendoortje
Keuken: Hollands
Trefwoord: croissantdeeg, hartige broodjes, hartige snacks, kerstsnack, parmezaanse kaas, truffelmayonaise
Servings: 8 stuks
- 1 blik/rol croissantdeeg
- 3 el truffelmayonaise
- 3 el pijnboompitjes
- 30 g Parmezaanse kaas - geraspt
Verwarm de oven voor op 180℃ hetelucht.
Rol het croissantdeeg uit en druk de eventuele naden dicht.
Smeer het croissantdeeg in met truffelmayonaise en strooi hier de pijnboompitjes en Parmezaanse kaas overheen.
Snijd het croissantdeeg in 8 lange repen en rol deze op. Verdeel de broodjes over de bakplaat.
Bak de truffel-parmezaanbroodjes in het midden van de oven in 20-25 minuten bruin en gaar.