Ga terug
+ servings
recepten kerstbrunch
Recept afdrukken
No ratings yet

Hartige broodjes met truffel & Parmezaan

Croissantdeeg wordt vaak gebruikt voor zoete recepten, maar zelf ben ik dol op hartige broodjes. Deze met truffel & Parmezaan zijn luxe en daardoor perfect voor het kerstontbijt of de kerstbrunch.
Voorbereidingstijd15 minuten
Bereidingstijd25 minuten
Totale tijd40 minuten
Gang: ontbijt, tussendoortje
Keuken: Hollands
Trefwoord: croissantdeeg, hartige broodjes, hartige snacks, kerstsnack, parmezaanse kaas, truffelmayonaise
Servings: 8 stuks

Equipment

  • bakplaat met bakpapier

Ingrediënten

  • 1 blik/rol croissantdeeg
  • 3 el truffelmayonaise
  • 3 el pijnboompitjes
  • 30 g Parmezaanse kaas - geraspt

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180℃ hetelucht.
  • Rol het croissantdeeg uit en druk de eventuele naden dicht.
  • Smeer het croissantdeeg in met truffelmayonaise en strooi hier de pijnboompitjes en Parmezaanse kaas overheen.
  • Snijd het croissantdeeg in 8 lange repen en rol deze op. Verdeel de broodjes over de bakplaat.
  • Bak de truffel-parmezaanbroodjes in het midden van de oven in 20-25 minuten bruin en gaar.