Gebakken gnocchi met spinazie & knoflookgarnalen
Kook je voor weinig mensen, heb je haast of gewoon geen zin om in de keuken te staan? Deze gebakken gnocchi met spinazie & knoflookgarnalen heb je binnen 20 minuten op tafel staan. Ideaal!
Voorbereidingstijd5 minuten min
Bereidingstijd15 minuten min
Totale tijd20 minuten min
Gang: hoofdgerecht
Keuken: Hollands, Italiaans
Trefwoord: gebakken gnocchi, gnocchi, knoflookgarnalen, makkelijke maaltijd
Servings: 2 personen
- 400 g gnocchi
- 200 g knoflookgarnalen
- 1 ui - in reepjes
- 500 g spinazie met Boursin
- peper en zout
Verhit een flinke klont boter in een koekenpan en bak hierin de gnocchi goudbruin en krokant. Schep uit de pan en houd apart.
Bak in het achtergebleven vet de knoflookgarnalen, tot ze gaar zijn. Schep uit de pan en houd ook deze apart.
Fruit in het vet de ui aan, tot deze glazig ziet. Voeg dan de spinazie met Boursin toe en laat deze smelten. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de gnocchi en knoflookgarnalen weer toe en schep nog even om.