Ga terug
–+ servings
gnocchi met spinazie
Recept afdrukken
4.50 van 2 stemmen

Gebakken gnocchi met spinazie & knoflookgarnalen

Kook je voor weinig mensen, heb je haast of gewoon geen zin om in de keuken te staan? Deze gebakken gnocchi met spinazie & knoflookgarnalen heb je binnen 20 minuten op tafel staan. Ideaal!
Voorbereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd15 minuten
Totale tijd20 minuten
Gang: hoofdgerecht
Keuken: Hollands, Italiaans
Trefwoord: gebakken gnocchi, gnocchi, knoflookgarnalen, makkelijke maaltijd
Servings: 2 personen

Ingrediënten

  • 400 g gnocchi
  • 200 g knoflookgarnalen
  • 1 ui - in reepjes
  • 500 g spinazie met Boursin
  • peper en zout

Instructies

  • Verhit een flinke klont boter in een koekenpan en bak hierin de gnocchi goudbruin en krokant. Schep uit de pan en houd apart.
  • Bak in het achtergebleven vet de knoflookgarnalen, tot ze gaar zijn. Schep uit de pan en houd ook deze apart.
  • Fruit in het vet de ui aan, tot deze glazig ziet. Voeg dan de spinazie met Boursin toe en laat deze smelten. Breng op smaak met peper en zout.
  • Voeg de gnocchi en knoflookgarnalen weer toe en schep nog even om.