Frisse kaassalade met graskaas
YES, de graskaas is weer volop verkrijgbaar en ik kon het niet laten om daar direct deze heerlijk frisse kaassalade voor op brood mee te maken.
Bereidingstijd10 minuten min
Totale tijd10 minuten min
Gang: lunch, ontbijt
Keuken: Hollands
Trefwoord: broodsalade, graskaas, hollandse kaas, kaassalade, weydeland
Servings: 2 personen
- 100 g Weydeland 48+ Graskaas
- 1 el mayonaise - niet te zuur
- 1 el Griekse yoghurt
- 1 tl mosterd
- 1 el verse bieslook - fijngesneden
- 1/2 tl uienpoeder
- 1/2 tl knoflookpoeder
- zwarte peper
Snijd de Weydeland 48+ Graskaas in kleine blokjes van ongeveer 5x5mm.
Doe alle andere ingrediënten in een kom en voeg hier de blokjes graskaas aan toe.
Schep even goed om en verdeel de kaassalade over dik gesneden plakken brood.