Chocoladerotsjes met kruidnoten & pretzels
Deze chocoladerotjes met kruidnoten & pretzels zijn ideaal om halflege zakken kruidnoten of ander strooigoed mee op te maken. Verslavend lekker en goed te bewaren.
Voorbereidingstijd10 minuten min
Afkoelen2 uur uur
Totale tijd2 uur uur 10 minuten min
Gang: tussendoortje
Keuken: Hollands
Trefwoord: chocolade, chocoladerotsjes, kruidnoten, makkelijk recept, Sinterklaas, zoete snack
Servings: 10 stuks
- 100 g chocolade pretzels
- 50 g mini kruidnootjes
- 200 g melkchocolade
- snuf zout
Breek de pretzels in grove stukken en meng deze met de mini kruidnootjes.
Verdeel de mix in 10 hoopjes op de met bakpapier bekleedde bakplaat.
Smelt de chocolade in een steelpannetje en schep een flinke lepel van de gesmolten chocolade over de hoopjes pretzel/kruidnoten.
Strooi een klein snufje zout over de gesmolten chocolade en plaats de bakplaat minimaal 2 uur in de koelkast, tot de chocolade weer hard is geworden.