Ga terug
–+ servings
chocoladerotsjes
Recept afdrukken
5 van 1 stem

Chocoladerotsjes met kruidnoten & pretzels

Deze chocoladerotjes met kruidnoten & pretzels zijn ideaal om halflege zakken kruidnoten of ander strooigoed mee op te maken. Verslavend lekker en goed te bewaren.
Voorbereidingstijd10 minuten
Afkoelen2 uur
Totale tijd2 uur 10 minuten
Gang: tussendoortje
Keuken: Hollands
Trefwoord: chocolade, chocoladerotsjes, kruidnoten, makkelijk recept, Sinterklaas, zoete snack
Servings: 10 stuks

Equipment

  • bakplaat met bakpapier

Ingrediënten

  • 100 g chocolade pretzels
  • 50 g mini kruidnootjes
  • 200 g melkchocolade
  • snuf zout

Instructies

  • Breek de pretzels in grove stukken en meng deze met de mini kruidnootjes.
  • Verdeel de mix in 10 hoopjes op de met bakpapier bekleedde bakplaat.
  • Smelt de chocolade in een steelpannetje en schep een flinke lepel van de gesmolten chocolade over de hoopjes pretzel/kruidnoten.
  • Strooi een klein snufje zout over de gesmolten chocolade en plaats de bakplaat minimaal 2 uur in de koelkast, tot de chocolade weer hard is geworden.