Borrelbrood met feta & honing
Een echte borrel is bij ons niet compleet zonder een lekker borrelbrood. Deze met feta & honing is ongelofelijk lekker als je dol bent op de combinatie zout en zoet.
Voorbereidingstijd10 minuten min
Bereidingstijd10 minuten min
Gang: brood
Trefwoord: borrelbrood, borrelplank, borrelsnack, brood, feta, honing, warm brood
Servings: 1 brood
- 1 brood naar wens
- 150 g feta - verkruimeld
- 1 el verse tijm
- 2 el honing
Verwarm de oven voor op 180℃ hetelucht en bekleed de bakplaat met bakpapier.
Snij het brood in plakken maar snij niet helemaal door. Het brood blijft aan de onderkant dus aan elkaar zitten!
Verdeel de feta en de tijm over en tussen de plakken brood.
Schuif het brood 10 minuten in de oven zodat de kaas zacht kan worden.
Drizzle de honing direct na het bakken over het warme brood en serveer het brood meteen.