Ga terug
+ servings
Bietencarpaccio met frambozendressing & geitenkaas
Recept afdrukken
3.57 van 16 stemmen

Bietencarpaccio met geitenkaas en frambozen

Servings: 1 persoon

Ingredients

  • 1/2 gekookte biet in dunne plakjes
  • 20 gram verse geitenkaas verkruimeld
  • paar blaadjes rucola
  • 1 eetlepel Hero Original Frambozen
  • 1 eetlepel hazelnoten vermalen tot kruimels

Instructions

  • Leg de plakjes biet op een rond bord en verkruimel de verse geitenkaas over de bietjes. Leg hier en daar wat blaadjes rucola.
  • Verwarm de frambozenjam van Hero even kort in een steelpannetje zodat deze vloeibaarder wordt en te gebruiken is als dressing. Sprenkel de frambozendressing over de bietencarpaccio.
  • Strooi de hazelnootkruimels over de carpaccio en serveer het gerecht direct of bewaar het afgedekt in de koelkast.