Ga terug
+ servings
luchtige pannenkoeken
Recept afdrukken
5 van 1 stem

Pannenkoeken met yoghurt & fruit

Deze pannenkoeken met yoghurt & fruit zijn heerlijk als (deel van een) uitgebreid ontbijt. Gebruik fruit dat je nog in huis hebt en strooi er wat granola overheen voor extra crunch.
Voorbereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd25 minuten
Totale tijd35 minuten
Gang: ontbijt
Keuken: Amerikaans, Hollands
Trefwoord: american pancakes, luchtige pannenkoeken, pannenkoeken, pasen
Porties: 10 stuks

Ingrediënten

  • 125 g zelfrijzend bakmeel
  • 1 el vanillesuiker
  • 300 ml karnemelk
  • 1 ei

En verder

  • paar eetlepels yoghurt
  • fruit naar smaak
  • granola

Instructies

  • Doe alle ingrediënten voor de pannenkoeken in een kom en klop dit tot een klontvrij, luchtig beslag.
  • Bak de pannenkoeken in een koekenpan aan weerszijden goudbruin en gaar.
  • Vouw de pannenkoeken dubbel en vul ze met yoghurt en fruit en strooi er granola naar smaak overheen.
  • Serveer direct of bewaar in de koelkast.