Ga terug
+ servings
Nduja kopen
Recept afdrukken
No ratings yet

Saucijzenbroodjes met Nduja & Mozzarella

Deze saucijzenbroodjes met Nduja & mozzarella zijn anders dan je gewend bent. Pittig, sterk van smaak maar alsnog heel makkelijk om te maken.
Voorbereidingstijd30 minuten
Bereidingstijd15 minuten
Totale tijd45 minuten
Gang: lunch, tussendoortje
Keuken: Hollands, Italiaans
Trefwoord: fastfood friday, mozzarella, nduja, saucijzenbroodje, warme broodjes
Porties: 10 stuks

Equipment

  • bakplaat met bakpapier

Ingrediënten

  • 10 vellen bladerdeeg (diepvries) - ontdooid
  • 1 pot Nduja (135 g)
  • 3 gegrilde rode paprika's - uit pot: uitgelekt, in reepjes
  • 150 g geraspte mozzarella
  • 1 ei
  • 1 el water
  • maanzaadjes

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180℃ hetelucht.
  • Smeer een flinke theelepel van de Nduja op een vel bladerdeeg en verdeel hier wat reepjes paprika en geraspte mozzarella overheen.
  • Vouw het bladerdeeg dicht en druk de randen aan met een vork.
  • Verdeel alle saucijzenbroodjes over de bakplaat.
  • Klop het ei met de lepel water los en smeer de bovenkant van de saucijzenbroodjes hiermee in.
  • Strooi maanzaadjes over de broodjes en bak de saucijzenbroodjes in het midden van de oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.