Ga terug
+ servings
borrelbrood met feta en honing
Recept afdrukken
No ratings yet

Borrelbrood met feta & honing

Een echte borrel is bij ons niet compleet zonder een lekker borrelbrood. Deze met feta & honing is ongelofelijk lekker als je dol bent op de combinatie zout en zoet.
Voorbereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd10 minuten
Gang: brood
Trefwoord: borrelbrood, borrelplank, borrelsnack, brood, feta, honing, warm brood
Porties: 1 brood

Ingrediënten

  • 1 brood naar wens
  • 150 g feta - verkruimeld
  • 1 el verse tijm
  • 2 el honing

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180℃ hetelucht en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  • Snij het brood in plakken maar snij niet helemaal door. Het brood blijft aan de onderkant dus aan elkaar zitten!
  • Verdeel de feta en de tijm over en tussen de plakken brood.
  • Schuif het brood 10 minuten in de oven zodat de kaas zacht kan worden.
  • Drizzle de honing direct na het bakken over het warme brood en serveer het brood meteen.