Ga terug
–+ servings
Hartige yoghurtbowl met harissa-eieren en libanees brood
Recept afdrukken
No ratings yet

Hartige yoghurtbowl met harissa-eieren en Libanees brood

Voorbereidingstijd5 minuten
Bereidingstijd10 minuten
Totale tijd15 minuten
Porties: 1 persoon

Ingrediënten

  • 250 g FAGE Total 0%
  • 1 teentje knoflook - geraspt
  • 2 eieren
  • 1 tl (rozen)harissa
  • 1 tl extra vergine olijfolie
  • 1 avocado
  • 1 tl verse peterselie
  • 1 tl verse bieslook
  • 1 tl verse dille
  • 1 Libanees brood of flatbread
  • peper en zout

Instructies

  • Doe de Fage Total 0% yoghurt in een kommetje en voeg hier de knoflook aan toe. Roer goed door en schep de knoflookyoghurt op een bord.
  • Kook de eieren in 6 minuten zacht. Laat ze goed schrikken onder de koude kraan. Pel de eieren en leg ze op de knoflookyoghurt.
  • Roer de harissa en olijfolie door elkaar en sprenkel de harissa-olie over de eieren en de yoghurt.
  • Snijd de avocado in de blokjes en meng deze met de verse kruiden, peper en zout.
  • Schep de avocado bij de yoghurt en de eieren op het bord en serveer met Libanees brood.