Ga terug
+ servings
Crostini met Steak Tartaar
Recept afdrukken
No ratings yet

Crostini's met steak tartaar

Porties: 8 stuks

Ingrediënten

  • 8 plakjes stokbrood
  • 150 gram verse biefstuk fijngesneden
  • 1 augurk fijngehakt
  • 1/2 sjalotje fijngehakt
  • 1 theelepel kappertjes fijngehakt
  • 1 eetlepel verse peterselie fijngehakt
  • 1 theelepel Worcestersauce
  • paar druppels tabasco
  • truffelmayonaise
  • olijfolie
  • peper en zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel de plakjes stokbrood over de bakplaat en besprenkel ze lichtjes met olijfolie. Rooster het stokbrood in 10 minuten lichtbruin en knapperig.
  • Doe ondertussen de rest van de ingrediënten met uitzondering van de truffelmayonaise bij elkaar in een kom. Schep het geheel goed om.
  • Smeer de broodjes zodra ze uit de oven komen in met truffelmayonaise. Verdeel een lepel steak tartaar over de crostini's en serveer ze direct.