Zalm taco's met mangosalsa
Als ik aan taco's denk, denk ik al gauw aan gehakt en heel veel kaas. Deze zalm taco's met mangosalsa zijn een stukje lichter en ideaal om te maken op warme dagen.
Voorbereidingstijd15 minuten min
Bereidingstijd10 minuten min
Totale tijd25 minuten min
Gang: hoofdgerecht
Keuken: Mexicaans
Trefwoord: makkelijke maaltijd, mangosalsa, taco's, verse zalm, zalm taco's, zomergerecht
Servings: 8 stuks
Gekruide zalm
- 2 el olijfolie
- sap van 1/2 citroen
- 1 el cajunkruiden
- 400 g verse zalm
Mangosalsa
- 1 mango - in blokjes
- 1 rode paprika - in blokjes
- 1 avocado - in blokjes
- 1 rode ui - gesnipperd
- 1 el extra vergine olijfolie
- sap van 1/2 limoen
- 1/2 bosje verse peterselie - fijngehakt
- peper en zout
En verder
- 8 mini wraps
- 125 g zure room
Roer de olijfolie, citroensap en cajunkruiden door elkaar en smeer hier de zalm helemaal mee in.
Bak de zalm in een koekenpan 3-4 minuten aan weerszijden, tot de zalm net gaar is. Pluk de zalm met twee vorken grof.
Meng alle ingrediënten voor de mangosalsa door elkaar.
Smeer de wraps in met zure room en schep de zalm en mangosalsa erop. Serveer direct.