- Verwarm de oven voor op 180°C en vet een ovenschaal in. Snijd de varkenshaasjes een keer doormidden als ze erg groot zijn. 
- Bestrooi de varkenshaasjes met peper, zout en de gedroogde tijm. 
- Smelt het klontje boter in de koekenpan en bak hierin de varkenshaasjes rondom bruin. Haal het vlees vervolgens uit de pan en leg deze in de ovenschaal. 
- Doe de bramen in de pan waarin je zojuist het vlees hebt aangebraden en bak deze 2 minuutjes in het overgebleven bakvet. Druk ze een beetje plat met behulp van een houten lepel. 
- Blus de bramen af met rode wijn en voeg de honing en het citroenrasp aan de bramen toe. 
- Laat de saus nog even 5 minuten pruttelen en schenk de saus vervolgens over de varkenshaasjes in de ovenschaal. 
- Verdeel de takjes rozemarijn over het vlees en bak de varkenshaasjes in 15-20 minuten in het midden van de oven gaar.