Dit ravioli recept met Toscaanse saus is een van mijn nieuwe favorieten. Super snel om te maken, een echt smaakbommetje en perfect voor de doordeweekse dag.
Voorbereidingstijd10 minutenmin
Bereidingstijd20 minutenmin
Totale tijd30 minutenmin
Gang: hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Trefwoord: goed gevulde pasta, ravioli, toscaanse kip
Servings: 2personen*
Ingrediënten
1ui- gesnipperd
3teentjesknoflook- fijngehakt
200gverse spinazie
50gzwarte olijven
150gzongedroogde tomaten
1elmosterd
1elgedroogde oregano
150ml(kook)room
50gParmezaanse kaas- geraspt
250gkoelverse ravioli- vulling naar wens
Instructies
Verhit een beetje olie in een ruime pan en fruit hierin de knoflook en de ui aan, tot de ui glazig ziet.
Voeg de spinazie toe en bak deze mee tot de spinazie is geslonken.
Doe dan de olijven, zongedroogde tomaat, mosterd, oregano, (kook) room en geraspte Parmezaan in de pan.
Roer alles goed door en laat zachtjes pruttelen.
Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schep de gaargekookte ravioli in de pan met Toscaanse saus. Schep om en breng op smaak met peper en zout.