Tagliatelle met Pulled Pork en Kastanjechampignons
Servings: 4personen
Ingrediënten
Pulled Pork
900gramschouderkarbonade
2rode uiengesnipperd
1teenknoflookgeraspt
2eldonkerbruine basterdsuiker
1/2eltabasco
50mlappelciderazijn
50mlwater
1tlzeezout
3tlgerookt paprikapoeder(haal ik bij de toko)
1tlknoflookpeper(haal ik bij de toko)
Overig
300gramtagliatelle
375gramkastanjechampignons
peper
zout
1 blokparmezaanschaafsel (gebruik een dunschiller)
Instructies
Pulled pork
Snijd de stukken bot van de schouderkarbonade af en voel goed met je vingers of je ergens nog een hard stukje voelt. Eenmaal schoon kun je de lappen in de slowcooker leggen.
Meng vervolgens alle ingrediënten voor de saus en giet deze over de lappen vlees heen. Zet de slowcooker aan voor 8 uur op stand Low.
Trek tijdens het garingsproces het vlees af en toe al wat uit elkaar met 2 vorken.
Overig
Als de pulled pork klaar is start je met de overige ingredienten. Kook de tagliatelle en bak de kastanjechampignons kort op hoog vuur.
Roer de pulled pork door de tagliatelle en champignons heen en serveer met wat vlokken Parmezaanse kaas.