Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
4
van 1 stem
Spinaziesalade met granaatappel, peer en pecan
Servings:
2
personen
Ingrediënten
Voor de salade:
300
gr
bladspinazie
gewassen
1
peer
in plakjes
50
gr
verse geitenkaas
1/2
granaatappel
voor de pitjes
60
gr
pecannoten
ongezouten, gebrand
Voor de dressing:
2
el
olijfolie
2
el
frambozenazijn
1
tl
honing
1
tl
mosterd
peper en zout
Instructies
Verdeel de bladspinazie over de borden en verdeel hier de peer, geitenkaas, granaatappelpitjes en pecannoten overheen.
Roer alle ingrediënten voor de dressing door elkaar en sprenkel deze over de salade. Serveer de salade direct.
Notities
*Deze salade laat zich relatief goed bewaren maar. Zorg er bij voorkeur voor dat je de geitenkaas en de dressing op het laatste moment toevoegt.