Sour cream & Onion aardappelsalade
Neem deze Sour cream & Onion aardappelsalade eens mee voor de lunch in plaats van je boterhammen. Mooie en extra lekkere toevoeging zijn de Sour cream & Onion chips.
Voorbereidingstijd20 minuten min
Bereidingstijd5 minuten min
Totale tijd25 minuten min
Gang: bijgerecht, hoofdgerecht
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: aardappelsalade, makkelijke maaltijd, meeneem lunch, sour cream
Servings: 4 personen
- 1 kg krielaardappelen
- 50 g zure room
- 25 g mayonaise
- 1/2 tl uienpoeder
- 1 tl dijon mosterd
- 1/2 tl zwarte peper
- 1 teentjes knoflook - geraspt
- 7 g verse bieslook (half bosje) - fijn gehakt
- 1 kleine kleine rode of witte ui - in halve ringen
- 2 handen Pringles sour cream & onion chips
Was de krielaardappelen onder de kraan en snijd de grote exemplaren doormidden. Kook de krieltjes in 20 minuten gaar. Spoel af en laat afkoelen.
Maak de dressing door de zure room, mayonaise, uienpoeder, mosterd, zwarte peper en knoflook door elkaar te roeren. Schep de dressing door de afgekoelde aardappeltjes.
Doe de bieslook en uienringen bij de aardappelsalade in de kom. Breek de chips in grove stukken en schep ook deze door de aardappelsalade.