- Verwarm de oven voor op 200°C. 
- Leg de maiskolven in een ovenschaaltje en smeer de kolven rondom in met de zachte boter. 
- Strooi paprikapoeder over de mais en grill de mais in het midden van de oven in 35-40 minuten helemaal zacht. 
- Maak de guacamole door de avocado te prakken en hier knoflook, sjalot, komijn, limoensap, peper en zout aan toe te voegen. 
- Verwarm een beetje olie in een grote koekenpan en bak hierin de plakken halloumi aan beide kanten goudbruin en licht knapperig. 
- Verwarm de miniwraps heel even in een droge koekenpan of magnetron. 
- Vouw de miniwraps dubbel en zet ze rechtop in een schaal. Verdeel de guacamole over de wraps. 
- Schep vervolgens twee plakjes gebakken halloumi in iedere taco. 
- Snijd de maiskorrels van de kolven af en verdeel deze over de taco's. Strooi er verse peterselie naar smaak overheen en leg in iedere taco een partje limoen. 
- Serveer direct.