Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
4.08
van
14
stemmen
Romige Pastasalade met Komkommer en Witte Kool
Ingrediënten
200
gram
fussili
100
gram
pijnboompitjes
geroosterd
300
gram
witte kool
in dunne reepjes
1,5
komkommer
in dunne plakjes geschaafd
1
lente-ui
in dunne ringetjes
5
takjes
dille
fijngehakt
peper
zout
Dressing
6
el
yoghurt
4
el
mayonaise
1,5-2
tenen
knoflook
geraspt
5
takjs
dille
fijngehakt
1
citroen
rasp
Instructies
Kook de fussili volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Maak ondertussen de dressing door de ingrediënten hiervoor met elkaar te mengen.
Mix de gekookte pasta met alle overige ingrediënten en de dressing. Maak af met een beetje verse dille.