Road Runners van Rudolph
Ren naar je keuken en start met het maken van de Road Runners van Rudoph's Bakery. Maar let op je hebt geen oven nodig!
Voorbereidingstijd5 minuten min
Bereidingstijd5 minuten min
opstijven2 uur uur
Totale tijd2 uur uur 10 minuten min
Gang: tussendoortje
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: 24kitchen, road runners, rudolph, zoet
Servings: 10 repen
- 300 g melkchocolade
- 150 g roomboter
- 1 el bruine basterdsuiker
- 1 el honing
- 1 el cacaopoeder - van goede kwaliteit
- handvol mini marshmallows - of klein geknipt
- 1 rol maria biscuitjes
- 75 g witte chocolade - in stukjes
Smelt de chocolade au-bain-marie en voeg de boter toe voordat de chocolade compleet gesmolten is.
Voeg vervolgens de basterdsuiker, honing en cacaopoeder toe en roer goed door. Blijf rustig verhitten en roeren tot de suiker volledig is opgenomen en de chocolade mooi glad is.
Haal de chocolade van het vuur en roer hierdoor de biscuit en minimarshmallows door. Laat even vijf minuten staan tot het een beetje is afgekoeld alvorens je de witte chocolade toevoegt.
Roer het beslag kort door en stort het in een met bakpapier bekleedde bakvorm van ongeveer 20×20 cm. Laat de Road Runners minstens twee uur opstijven in de koelkast.
Til de ‘koek’ met behulp van het bakpapier uit de bakvorm en snijd in lange repen.