Verwarm de oven voor op 180℃ boven- en onderwarmte. Bekleed de bodem van beide springvormen met bakpapier en vet de randen in.
Klop de boter met de suiker romig en voeg vervolgens rustig de zonnebloemolie toe.
Voeg een voor een de eieren toe en tot slot ook de vanille-extract en karnemelk. Dikke kans dat het mengsel nu gaat schiften, daar merk je straks niets meer van dus geen paniek.
Doe de bloem, bakpoeder, baking soda, zout en de sprinkles in de kom en spatel het geheel tot een egaal cakebeslag.
Verdeel het beslag over beide springvormen, zorg ervoor dat in iedere springvorm ongeveer evenveel beslag zit. Strijk de bovenkant glad en bak de cakes in het midden van de oven in 30-35 minuten gaar.
Laat de cakes 10 minuten afkoelen in de springvorm en daarna volledig op een rooster.
Maak als de cakes zijn afgekoeld de botercrème. Doe hiervoor de boter, poedersuiker en het vanille-extract in een kom en klop dit tot een klontvrij mengsel. Voeg eventueel wat melk toe als de botercrème te stevig is.
Neem één cake en smeer een royale laag botercrème op de cake. Leg de andere plak cake omgekeerd op de zojuist ingesmeerde cake. De onderkant komt hiermee dus boven te liggen.
Smeer de hele cake in met botercrème en decoreer hem met extra confetti.