Ga terug
–+ servings
Sour cream & Onion aardappelsalade
Recept afdrukken
4 van 4 stemmen

Sour cream & Onion aardappelsalade

Neem deze Sour cream & Onion aardappelsalade eens mee voor de lunch in plaats van je boterhammen. Mooie en extra lekkere toevoeging zijn de Sour cream & Onion chips.
Voorbereidingstijd20 min
Bereidingstijd5 min
Totale tijd25 min
Gang: bijgerecht, hoofdgerecht
Keuken: Amerikaans
Trefwoord: aardappelsalade, makkelijke maaltijd, meeneem lunch, sour cream
Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 1 kg krielaardappelen
  • 50 g zure room
  • 25 g mayonaise
  • 1/2 tl uienpoeder
  • 1 tl dijon mosterd
  • 1/2 tl zwarte peper
  • 1 teentjes knoflook - geraspt
  • 7 g verse bieslook (half bosje) - fijn gehakt
  • 1 kleine kleine rode of witte ui - in halve ringen
  • 2 handen Pringles sour cream & onion chips

Instructies

  • Was de krielaardappelen onder de kraan en snijd de grote exemplaren doormidden. Kook de krieltjes in 20 minuten gaar. Spoel af en laat afkoelen.
  • Maak de dressing door de zure room, mayonaise, uienpoeder, mosterd, zwarte peper en knoflook door elkaar te roeren. Schep de dressing door de afgekoelde aardappeltjes.
  • Doe de bieslook en uienringen bij de aardappelsalade in de kom. Breek de chips in grove stukken en schep ook deze door de aardappelsalade.