Verhit een beetje olie in een diepe pan en bak hierin het gehakt rul.
Voeg de ui, knoflook en tacokruiden toe en schep het geheel goed om. Bak het geheel tot de knoflook goed begint te geuren.
Doe de paprikablokjes, gezeefde tomaten, runderbouillon en pasta in de pan. Roer alles goed door en breng de saus aan de kook.
Draai het vuur laag, doe de deksel op de pan en laat de pasta in 20-25 minuten gaar pruttelen. Dit duurt door de grote hoeveelheid ingrediënten altijd iets langer dan wanneer je pasta in water kookt.
Roer zodra de pasta gaar is de geraspte cheddar door het gerecht, net zolang tot de kaas helemaal is gesmolten.
Breng de One Pot Taco pasta op smaak met peper en zout.
Notities
*Voor deze One Pot Taco pasta gebruikte ik Conchiglie, echt een aanrader voor dit gerecht want de saus gaat lekker in de schelpjes zitten.