Doe alle ingrediënten voor de Naan bij elkaar in een kom en kneed het geheel met een deeghaak tot een lichtplakkerig maar soepel deeg.
Dek de kom af met een theedoek en laat het deeg 1 uur op kamertemperatuur rijzen.
Vet het aanrecht lichtjes in met een beetje olie. Kneed het deeg nog een keer door en verdeel het in 4 porties.
Verwarm een koekenpan zonder olie op het vuur.
Vorm van ieder portie deeg een cirkel ter grootte van een pannenkoek. Doe dit door het deeg uit te duwen met ingevette vingers, een deegroller gebruiken kan natuurlijk ook.
Leg een 'deegpannenkoek' in de hete koekenpan. Bak de onderkant net zolang tot er luchtbellen aan de bovenkant van het deeg ontstaan en de onderkant goudbruin kleurt. Draai dan de naan om en bak ook de andere kant goudbruin.
Herhaal bovenstaande stap tot je alle naans hebt gebakken.
Verdeel de geraspte kaas over een helft van de naans en vouw ze dubbel. Leg de naantosti's nog even terug in de koekenpan zodat de kaas kan smelten.
Drizzle de honing over de naantosti's voordat je deze serveert.