Verwarm de oven voor op 210℃ boven- en onderwarmte. Vet het bakblik in en bekleed deze met bakpapier.
Zeef boven een ruime kom de bloem, meel, baksoda en zout. Voeg de zemelen van de meel die achterblijven in de zeef ook toe.
Meng in een maatbaker de karnemelk, Boursin en appelciderazijn met een staafmixer of vork.
Schenk de natte ingrediënten bij de droge en meng tot er geen losse bloem meer te zien is. Schraap het deeg bij elkaar.
Vul het bakblik en strijk de bovenkant glad met de bolle kant van een natte lepel. Bestrooi het brood met paneermeel.
Maak met een scherp, nat mes een snee tot op de bodem van het bakblik, over de lengte van het deeg.
Zet het bakblik in het midden van de oven en bak het brood in 30-40 minuten gaar. Dek de bovenkant, als die te snel bruin kleurt, na ongeveer 20 minuten af met aluminiumfolie.
Het brood is gaar als een satéprikker schoon uit het brood komt.
Til het brood uit het bakblik en laat het op een rooster afkoelen.