Verwarm de oven voor op 100 graden.
Teken op een vel bakpaper 3 rechthoeken met behulp van een cakevorm. Zorg dat ze alledrie naast elkaar passen, en dat ze elkaar niet raken maar dat er minimaal een centimeter tussenzit. Draai het vel bakpaper om en leg op een bakplaat.
Klop in een staande mixer de eiwitten tot het begint te schuimen, en voeg dan al kloppende, de suikers toe. Niet alles in 1 keer, maar beetje bij beetje.
Laat de eiwitten met suiker goed opkloppen tot een stevige witte massa met een parelmoer-achtige glans. Als je de kom op zijn kop kunt houden en het eiwit blijft er stijf in zitten, dan is de dikte goed.
Verdeel het meringue-schuim op het bakpapier in de rechthoeken. Werk met een lepel om de boel gelijkmatig te verdelen en zorg ervoor dat je drie aparte blokken met meringue krijgt die elkaar niet raken.
Schuif in de oven voor 2,5 uur. Zet na die tijd de oven uit en laat de meringue in de oven afkoelen. Ik heb ze er de hele nacht in laten liggen om ze de volgende dag te gebruiken. Haal je ze er wel uit, leg ze dan niet in de koelkast maar op een veilige plek op het aanrecht.