Snijd de cherrytomaatjes door midden. Rasp het etentje knoflook en roer deze samen met peper en zout door de olijfolie. Schep de cherrytomaatjes door de knoflookolie en laat deze marineren terwijl je verder gaat met de rest van het gerecht.
Verhit een beetje olijfolie in een diepe pan en doe hier de kip, knoflook, balsamico-azijn en gedroogde oregano bij. Bak de kip volledig gaar en schep deze vervolgens uit de pan.
Bak in het overgebleven vet de paprika gaar en voeg hier de Orzo aan toe. Schenk de kippenbouillon in de pan en breng het geheel aan de kook.
Laat de Orzo de kippenbouillon op nemen tot de pasta gaar is, dit duurt zo'n 15 - 20 minuten. Roer geregeld, anders plakt het vast aan de bodem van de pan!
Voeg in de laatste vijf minuten de kip weer aan de Orzo toe en roer het geheel goed door.
Serveer de Orzo met de Balsamico-kip en de gemarineerde cherrytomaatjes en brokkel de Feta over het gehele gerecht.