Ga terug
+ servings
Baileysfudge met karamel crisp
Recept afdrukken
No ratings yet

Baileys Fudge met gezouten karamel

Porties: 28 stukjes

Ingrediënten

  • 350 gr melkchocolade
  • 50 ml Baileys
  • 1 blik gecondenseerde melk
  • gezouten karamel crisps

Instructies

  • Doe de melkchocolade in een pannetje en smelt deze op laag vuur.
  • Bekleed ondertussen een vierkante bakvorm van 20 x 20 met een vel bakpapier.
  • Voeg zodra de melkchocolade is gesmolten de Baileys en gecondenseerde melk toe. Roer dit goed door, net zolang tot een dik fudgemengsel ontstaat.
  • Stort de Baileysfudge in het bakblik en strooi de gezouten karamelcrisps over de fudge.
  • Zet het bakblik minimaal 2,5 uur in de vriezer om de fudge volledig op te laten stijven en snijd hem vervolgens in blokjes.