Ga terug
+ servings
Groene curry met kabeljauw en paksoi
Recept afdrukken
No ratings yet

Groene curry met kabeljauw en paksoi

Porties: 4 personen

Ingrediënten

  • 1 pakje groene currypasta
  • 100 gr tuinerwtjes diepvries
  • 1 klein blikje kikkererwten
  • 1 blik kokosmelk
  • 1 struik paksoi
  • 300 gr verse kabeljauwfilets
  • 50 gr mangoblokjes

Instructies

  • Doe de currypasta in een diepe pan en bak deze 2 minuutjes aan tot het lekker begint te geuren.
  • Doe vervolgens de tuinerwtjes, kikkererwten en kokosmelk in een pan en breng het geheel aan de kook.
  • Kook de curry 5 - 10 minuten tot de erwtjes helemaal zacht zijn.
  • Snijd vervolgens de paksoi in reepjes en de kabeljauw in grove stukken.
  • Voeg alle andere ingrediënten toe aan de curry en warm het geheel nog even 8 - 10 minuten door tot de vis helemaal gaar is.
  • Serveer de curry met gekookte rijst.