Ga terug
+ servings
OMF Cheesecaketour: Bagels & Beans
Recept afdrukken
3 van 27 stemmen

OMF Cheesecaketour #3: Bagels & Beans

Porties: 1 taart (26 cm)

Ingrediënten

  • 250 gr Bastogne - verkruimeld
  • 200 gr boter - op kamertemperatuur
  • 300 gr witte basterdsuiker
  • 1 ei
  • 4 eidooiers
  • sap van 1/2 citroen
  • 20 gr vanillesuiker
  • 1 el bakpoeder
  • 90 gr custardpoeder
  • 1 kg magere kwark

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 170°C en vet de springvorm goed in.
  • Verdeel de koekkruimels over de bodem en druk deze goed aan met je handen.
  • Klop de boter tot deze romig is en voeg vervolgens de suiker en een voor een het ei en de eidooiers toe.
  • Spatel tot slot geleidelijk alle andere ingrediënten door het beslag.
  • Stort het cheesecakebeslag in de springvorm en bak de taart 40 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Dek de vorm af met plasticfolie en laat hem minimaal 2 uur in de koelkast afkoelen.