Go Back
0 van 0 stemmen

Zoete Aardappel Omelet

Porties1 flinke omelet

Ingrediƫnten

  • 2 kleine zoete aardappelen
  • 6 eieren
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1/2 theelepel scherp paprikapoeder
  • 1 theelepel komijn
  • 1 teen knoflook
  • snufje zout

Instructies

  • Schil de zoete aardappelen en snij ze in plakjes van een paar millimeter dik.
  • Breng een pan water aan de kook en kook de aardappelschijfjes gaar.
  • Doe een klein beetje olijfolie in een hapjespan en als de schijfjes gaar zijn verdeel je deze over de bodem van de pan.
  • Klop de 6 eieren los met alle kruiden en giet het mengsel over de aardappelschijfjes. Zet het vuur middelhoog en laat zo'n 20 tot 25 minuten garen met de deksel op de pan.
  • Als de omelet gaar is laat je hem nog even een beetje afkoelen in de pan.