Verwarm de oven voor op 175 graden, hete lucht.
Meng alle noten met de olijfolie en alle kruiden die daarvoor bedoeld zijn. Stort ze op een met bakpapier beklede bakplaat, verspreid en schuif in de oven voor 8-10 minuten. Laat daarna afkoelen. Verlaag de temperatuur van de oven naar 160 graden.
Kook de pompoenblokjes gaar in een pan met water.
Bak de baconreepjes met de ui en knoflook op. Zet het vuur uit wanneer dit klaar is.
Vet ondertussen de quichevorm in met een beetje olijfolie en bekleed de vorm met de vier plakken taartdeeg.
Wanneer de pompoenblokjes gaar zijn, giet je deze af en prak je ze met een vork tot puree. Voeg de theelepel tijm en flink wat peper toe, het baconmengsel en roer goed door. Stort 2/3 van het mengsel op de bodem van de taart en smeer uit met een lepel. Zorg dat de hele bodem ermee bedekt is.
Verdeel nu de noten erover en verspreid ook deze over de hele taart.
Meng de overige gepureerde pompoen met twee eieren, knoflookpoeder en paprikapoeder smoke. Roer goed door en giet het over de noten heen. Schuif in de oven voor 25 minuten.