Pannenkoeken bakken
Met dit pannenkoek recept bak je echte, Hollandse pannenkoeken die we allemaal wel kennen. Het is een goed basisrecept waar je altijd mee uit de voeten kunt en die je vrijwel altijd kunt maken.
Voorbereidingstijd5 minuten min
Bereidingstijd25 minuten min
Totale tijd30 minuten min
Gang: hoofdgerecht
Keuken: Hollands
Trefwoord: fastfood friday, hollandse pannenkoeken, pannenkoeken, pannenkoeken bakken
Servings: 6 - 8 personen
- 250 g bloem
- 500 ml melk
- 2 eieren
- 1 el kristalsuiker
- snuf zout
Doe de bloem in een kom en schenk hier de melk en eieren bij. Doe ook de suiker en zout in de kom en klop het geheel tot een klontvrij beslag.
Verwarm de pan op de kookplaat en smelt hier een klontje boter in.
Schenk een deel van het beslag in de pan en bak de pannenkoeken aan weerzijden bruin en gaar.