Opgeklopte warme chocolademelk
Als je deze variant op de warme chocolademelk hebt geprobeerd dan wil je ze nooit meer anders. Hoe vrolijk ziet deze opgeklopte warme chocolademelk er namelijk uit? Daar word je toch blij van.
Voorbereidingstijd5 minuten min
Bereidingstijd5 minuten min
Totale tijd10 minuten min
Gang: tussendoortje
Keuken: Hollands
Trefwoord: chocolade, chocolademelk, chocoladeslagroom, drankje, drinken, slagroom, warme drank, zoet
Servings: 2 bekers
- 25 g cacaopoeder - ongezoet
- 2 el kristalsuiker
- 250 ml slagroom - om op te kloppen
- 500 ml volle melk
Doe het cacaopoeder en de kristalsuiker bij elkaar in een kom en voeg hier de slagroom aan toe. Klop het geheel met een elektrische (hand)mixer stijf.
Verwarm de melk in een steelpannetje op de kookplaat en verdeel de melk over twee glazen.
Schep de opgeklopte chocoladeslagroom op de warme melk en serveer direct.