Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Equipment
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
2.77
van
13
stemmen
Leftover aardappelpannenkoekjes
Voorbereidingstijd
5
minuten
min
Bereidingstijd
20
minuten
min
Servings:
12
stuks
Equipment
ijslepel (optioneel)
bakpapier of keukenrol
Ingrediënten
500
g
leftover aardappels
1
ei
50
g
geraspte kaas
- bijv. oude kaas
1
el
verse bieslook
- fijngehakt
1
teentje
knoflook
- geperst
1
tl
mosterd
100
g
bloem
peper en zout
boter om in te bakken
Instructies
Doe alle ingrediënten (m.u.v. de boter) bij elkaar in een kom en roer dit goed door.
Laat de boter in een koekenpan smelten.
Schep met een ijslepel bolletjes van het pannenkoekbeslag in de koekenpan en druk de aardappelpannenkoekjes plat met een lepel.
Bak de koekjes aan weerszijden goudbruin en knapperig.
Laat de aardappelpannenkoekjes iets uitlekken op een vel bakpapier of keukenrol en serveer ze daarna direct.