Ga terug
+ servings
krokante chickenwings uit de Airfryer
Recept afdrukken
3.19 van 11 stemmen

Krokante chickenwings uit de Airfryer

Voorbereidingstijd10 minuten
Bereidingstijd35 minuten
Totale tijd45 minuten
Servings: 4 personen

Equipment

  • Airfryer

Ingrediënten

Krokante chickenwings:

  • 1 kg chickenwings
  • 2 el bakpoeder
  • 1 tl knoflookpoeder
  • 1 tl uienpoeder
  • peper en zout

Kerriedip:

  • 2 el mayonaise
  • 1 el yoghurt of crème fraîche
  • 2 tl kerriepoeder
  • 1 tl paprikapoeder

Instructies

  • Dep de chickenwings droog met een vel keukenrol.
  • Schep de knoflook- en uienpoeder en peper en zout door de bakpoeder.
  • Verwarm de Airfryer naar 120℃.
  • Wentel de chickenwings door het droge mixje; zorg ervoor dat ze helemaal bedekt zijn met een dun laagje bakpoeder.
  • Leg de chickenwings op een bakpapiertje in de Airfryer. Zorg ervoor dat de chickenwings niet overlappen, je zult dus in meerdere etappes moeten bakken.
  • Bak de chickenwings 15 minuten in de Airfryer.
  • Verwarm de Airfryer dan naar 220℃ en bak de chickenwings nog eens 15-20 minuten tot ze goudbruin en krokant zijn geworden.
  • Roer alle ingrediënten voor de kerriedip door elkaar en serveer deze bij de krokante chickenwings.