Koude rijstsalade met kip en restjes groenten
Servings: 4 personen (bijgerecht)
- 500 gr leftover gekookte rijst  (= ongeveer 175 gr ongekookte rijst)
- 150 gr Heinz Tomato Frito
- 1 rode ui - gesnipperd
- 1/2 gele paprika - in kleine blokjes
- 1 handje cherrytomaatjes - in partjes
- 200 gr kipfilet - geplozen 
- 2 el extra vergine olijfolie
- sap van 1/2 citroen
- peper en zout
- verse kruiden naar smaak  - zoals peterselie en bieslook
- Verwarm een koekenpan op het vuur en doe hier de gekookte rijst in. 
- Voeg de Heinz Tomato Frito toe en bak deze samen met de rijst zo'n 5 minuten tot iedere rijstkorrel rood is gekleurd. 
- Laat de tomatenrijst helemaal afkoelen in ee kom. 
- Voeg de rest van de ingrediënten toe aan de koude rijst. Schep goed om en serveer de rijstsalade koud.