Knoflookbrood met extra kaas
Ik ben dól op knoflookbrood en maak het vaak zelf met mijn befaamde kruidenboter. Dit is een variant met extra kaas. Ultiem voor dagen waarop je wel wat comfort food kunt gebruiken.
Voorbereidingstijd10 minuten min
Bereidingstijd15 minuten min
Totale tijd25 minuten min
Gang: bijgerecht, borrelhapje
Keuken: Hollands
Trefwoord: kaasbrood, knoflookbrood, kruidenboter, oude kaas
Servings: 4 personen
- 100 g boter - zacht
- 1 teentje knoflook - geraspt
- 1 el bieslook
- 1 el peterselie
- 1 stokbrood - over de lengte gehalveerd
- 100 g Weydeland Kaas Belegen - geraspt
- 100 g Bon Repas kaas - geraspt
- snuf zout
Verwarm de oven voor op 180℃ hetelucht.
Meng de boter met de knoflook, verse kruiden en een snuf zout.
Smeer het stokbrood in met de kruidenboter en verdeel de twee geraspte kazen over het brood.
Bak het knoflookbrood in het midden van de oven in 10-15 minuten krokant; tot dat de kaas is gesmolten.