Kaasplank van roomkaas met zalm & dille
Dit kaasplankje met roomkaas is geïnspireerd op de bekende butterboard trend. Het bord is verreikt met zalm en dille, super lekker. Dippen maar!
Voorbereidingstijd5 minuten min
Bereidingstijd5 minuten min
Totale tijd10 minuten min
Gang: borrelhapje
Keuken: Hollands
Trefwoord: borrelhapje, brooddip, butterboard, dip, gerookte zalm, kaasplank, partysnack, roomkaas
Servings: 4 personen
- 400 g naturel roomkaas
- 200 g gerookte zalm
- 1 el Everything bagel seasoning
- verse dille
Zorg dat de roomkaas een beetje op kamertemperatuur is zodat 'ie goed smeerbaar is. Smeer de kaas met behulp van de achterkant van een lepel op een bord of plank.
Snijd de gerookte zalm in snippers en verdeel deze samen met de bagel seasoning over de roomkaas.
Garneer met verse dille en serveer direct.