Ik ben dol op de smaakcombinatie truffel & parmezaan en in combinatie met gebakken gnocchi is het helemaal geweldig.
Voorbereidingstijd10 minutenmin
Bereidingstijd25 minutenmin
Totale tijd35 minutenmin
Gang: hoofdgerecht
Keuken: Italiaans
Trefwoord: truffel
Servings: 2personen
Equipment
2 koekenpannen
Ingredients
500ggnocchi
1ui- gesnipperd
1teentjeknoflook- fijngehakt
1eltruffeltapenade
250mlkookroom of slagroom
50gParmezaan- geraspt
peper en zout
Instructions
Verhit een lepel olie of klontje boter in een koekenpan en bak hierin de (ongekookte) gnocchi een minuut of 20 tot deze lekker bruin en krokant is geworden.
Verhit in de andere pan ook een lepel olie en fruit hierin de ui en de knoflook aan tot de ui glazig begint te zien.
Doe de truffeltapenade en kookroom in de pan. Voeg de Parmezaanse kaas toe en verwarm het geheel al roerend tot de kaas gesmolten is.
Schep de krokant gebakken gnocchi bij de truffel-parmezaansaus in de pan, schep goed om en breng op smaak met peper en zout. Serveer direct.