Gegratineerde gnocchi met broccoli
Als je op zoek bent naar een makkelijke maaltijd, heb je hem bij deze gevonden. Deze gegratineerde gnocchi met broccoli is super simpel en in no time klaar. Ideaal voor doordeweekse dagen.
Voorbereidingstijd5 minuten min
Bereidingstijd40 minuten min
Totale tijd45 minuten min
Gang: hoofdgerecht
Keuken: Hollands
Trefwoord: broccoli, gnocchi, gnocchi uit de oven, makkelijke maaltijd, ovenschotel
Servings: 2 personen
- 1 ui - gesnipperd
- 2 teentjes knoflook - fijngehakt
- 500 g gnocchi
- 400 g broccoli - in roosjes
- 1 blik geconcentreerde champignonsoep
- 200 g mozzarella
- peper en zout
Verhit een beetje olie in een pan en fruit hierin de knoflook en de ui aan. Voeg de gnocchi aan de knoflook en ui toe en bak deze krokant.
Kook in een andere pan de broccoli beetgaar.
Verwarm de oven voor op 180℃.
Schenk de geconcentreerde champignonsoep bij de gnocchi in de pan en voeg hier de gekookte broccoli aan toe. Schep alles goed om en breng op smaak met peper en zout.
Vet de ovenschaal in en schep de gnocchi in de schaal.
Scheur de mozzarella in stukken en verdeel deze over het gerecht.
Schuif de ovenschaal 20 minuten in de oven, tot de kaas is gesmolten.
Zet eventueel de grill nog 10 minuten aan, voor een krokant kaaslaagje.