Flatbreadpizza met limoenricotta en gerookte zalm
Een snellere pizza dan deze krijg je bijna niet. Een frissere trouwens ook niet! Deze flatbreadpizza met limoenricotta en gerookte zalm staat binnen 10 minuten op tafel.
Voorbereidingstijd5 minuten min
Bereidingstijd5 minuten min
Totale tijd10 minuten min
Gang: hoofdgerecht, lunch
Trefwoord: flatbreadpizza, gerookte zalm, limoenricotta, lunch, makkelijke maaltijd, pizza, ricotta, snel klaar
Servings: 4 stuks
- 4 flatbreads
- 250 g ricotta
- 1 teentje knoflook - fijngehakt
- rasp van 1 limoen
- 100 g gerookte zalm
- 1 rode ui - in dunne ringen
- plakjes augurk
- dille
- peper en zout
Verwarm de oven voor op 225℃ hetelucht.
Verdeel de flatbreads over een met bakpapier beklede bakplaat.
Roer de ricotta, knoflook, limoenrasp, peper en zout door elkaar en smeer hier de flatbreads mee in.
Verdeel de gerookte zalm en rode ui over de bovenkant van pizza's en schuif ze 5 minuten in de oven.
Verdeel na het bakken de plakjes augurk en dille over de pizza en serveer direct.