Flatbread pizza met burrata en gegrilde artisjok
Soms kom je met een paar ingrediënten al een héél eind. Zo kocht ik de ingrediënten voor deze flatbread pizza met burrata en gegrilde artisjok allemaal in de supermarkt waardoor ik nog geen kwartier kwijt was om het te maken. Ideaal toch?
Voorbereidingstijd5 minuten min
Bereidingstijd10 minuten min
Totale tijd15 minuten min
Gang: bijgerecht, lunch
Keuken: Italiaans
Trefwoord: artisjok, burrata, flatbread, naanpizza, rucola
Servings: 2 stuks
- 2 naans
- 1 bol burrata
- 100 g gegrilde artisjok
- 1 el balsamico-azijn
- 1 el extra vergine olijfolie
- 2 el verse basilicum
- handje rucola
- peper en zout
Bak de naans volgens de aanwijzingen op de verpakking krokant. Maak je ze helemaal zelf: bereid dan volgens het recept.
Breek de burrata op de nog warme naans en verdeel hier ook de gegrilde artisjok overheen.
Drizzle de balsamico-azijn en olijfolie over de burrata en artisjok.
Verdeel de basilicum en rucola naar smaak over de naans en breng op smaak met peper en zout.